torstai 29. lokakuuta 2015

Cu: Tämän hetken kuulumiset

Cu: Moi!

Kisojen jälkeen on palattu oikeen kunnolla (avarilla päin naamaa) arkeen :O. Töissäkin ehdin hetken olemaan kunnes flunssa iski päälle. Ehdin sitä ennen ottamaan parit ihan ok treenit selälle, rinnoille ja käsille, mutta siihen se sitten jäi. Noh, tällainen pakkoloma on kyllä ihan tarpeen. Tuntuu nimittäin siltä, että nukahtelee pystyyn. Nyt sitä ainakin saa ihan luvalla tehdä, meinaa nukkua. Rupeaa taas mies olemaan hengissä.
Nukahdin duunissa ja työkaverit piti hauskaa mun kustannuksella :D

Kroppa rupee kyllä pikkuhiljaa näyttämään siltä, että ei tässä missään kisoissa olla edes oltu. On uponnut aikalailla herkkuja ja safkaa. Tuntuu kuin vatsassa ei olis ollenkaan pohjaa ;) En ota oikeastaan siitä mitään ressiä vaan sitten kun tuntuu taas siltä, että pitää himmailla niin sitten himmaillaan herkkujen kanssa. Olen muutenkin aika moinen pullapoika. Kaikki leivonnainen uppoaa ja leivon siis itse aika usein. En oikein ole luonteeltani sellainen kaveri, joka elää vain tätä lajia varten.. #FITNESSFORLIFE ;) 


Treeneistä vielä sen verran, että kun tässä flunssa on jo väistynyt, niin olen ottanut takaisin menetetyn "fitnesselämäni" ja tehnyt parit tuplatreenit ja semikovat jalkajumpat. Lisäksi tein vähän mustikkapiirakkaa (parikin kertaa). Treenit ja pulla on hyvä kombo! Nam nam :D

Pikkuhiljaa olen jo miettinyt tulevaa offia, eli lihastenkasvatusaikaa, jossa tarkoitus on syödä tarpeeksi ja laadukkaasti, jotta lihakset kasvaa. Pitää miettiä miten sen toteuttaisin ja katotaan miten pitkä tästä "offikaudesta" tulee. Pikkuhiljaa pitäisi varmaan ruveta nostelemaan kaloreita, jotta saataisiin tavaraa tonne kroppaan, niin siitä on hyvä lähtee muokkaamaan. Offikausi on dieettiä kivempi kun saa syödä tarpeeksi, voidaan Lisen kanssa syödä yhdessä samoja ruokia ja tuntuu, että virtaa riittää kaikkeen paljon enemmän. Voin myöhemmin availla enemmän asioita treeneistä ja safkoista.

Tällä hetkellä menee pari viikkoa aikalailla keskittyen muuttohommiin. Ollaan tosiaan Lisen kanssa siirtymässä Helsingistä Espoolaisiksi, joten pakkaamista ja siivoamista riittää. Aaah... miten ihanaa ;)

Jos blogissa on siis liian hiljaista, niin huikatkaa meille Facebookissa, että päivittäkää! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti