sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Tervetuloa blogiin!

Moi!

Pistettiin tämä blogi pystyyn jo vuosi sitten, mutta ei olla ikinä saatu aikaiseksi aloittaa kirjoittamista. Nyt into kuitenkin iski, joten tästä se lähtee!

Ollaan Lise ja Cu, 27v. ja 30v., nainen ja mies, asutaan Helsingissä (muutetaan tosin ihan juuri Espooseen), meillä on kaksi kissaa ja vietetään vapaa-aika urheilun ja ruuan parissa. Kaverit on muutamia vuosia jo pyytäneet Liseä perustamaan ruokablogin ja kyselleet Culta treenivinkkejä, joten päätettiin, että lyödään kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja perustetaan yhteisblogi, joka sisältää meidän kiinnostuksenkohteita.

Pääasiassa blogi tulee keskittymään treenaamiseen, ruokaan ja hyvinvointiin, mutta eksymme varmaan sivupoluille aika usein muiden kiinnostuksenkohteiden kanssa, eli välillä voi tulla matkapostausta ja ravintolavinkkejä. Koska olemme molemmat kokopäivätyössä, niin postausmäärä voi vaihdella, mutta pyritään postailemaan uutta juttua eetteriin ainakin pari kertaa viikossa! Pääset parhaiten kärryille, jos lisäät itsesi seuraajaksi johonkin palveluun, eli Bloggerin kautta voit seurata meidän touhuja ja lisäksi löydät meidät Bloglovinista ja Facebookista.

Alla vielä blogin luonteeseen sopiva yhteiskuva, eli ei oteta asioita liian tosissaan! :)




2 kommenttia: