tiistai 20. lokakuuta 2015

Lajiesittelyssä: Biitsilentopallo (sisätiloissa)


Luvattiin blogiin myös lajiesittelyjä, joten tässä niistä ensimmäinen!

Tänne pääkaupunkiin tuli viime viikolla pari meidän turkulaista ystävää ja he pyysivät meitä mukaan pelaamaan "ranta"lenttistä isomman porukan kanssa. Lokakuussa on vähän turhan kolea harrastaa kyseistä lajia ulkosalla, joten otimme suunnaksi Salmisaaren hervottoman kokoisen liikuntakeskuksen ja siellä toisen kerroksen biitsi.fi:n hiekkakentät.


Biitsin kentillä lämpötila on ihanat +26 astetta, eli ei ole pelkoja paikkojen reväyttämisestä tai siitä, että tulisi kylmä. Hiekka on ihanan pehmeää ja siihen on helppo heittäytyä pallon perään ilman että johonkin sattuu. Hiekkaa on myös paljon ja sitä on pelaamisen jälkeen joka paikassa - löydettiin sitä alusvaatteissa ja korvissa saakka :D



Meitä oli 13 henkeä pelaamassa, joten kun kentällä oli kuusi ihmistä per joukkue, niin saatiin hyvät pelit aikaiseksi niin, että meidän joukkue vaihtoi seitsemännen pelaajan aina kentälle tietyn pelipaikan kohdalla.

Mitään superedullista biitsilentopallo ei Salmisaaressa ole (vrt. kesällä rantsulla 0€) vaan puolitoista tuntia kestävien vuorojen hinta vaihtelee 72 eurosta 108 euroon. 13 hengen porukalla tuosta tuli kuitenkin kertamaksuksi vain reilu 8€, eli kunhan porukkaa on tarpeeksi niin ei joudu maksamaan itseään kipeäksi.


Pelaamisen jälkeen samasta tilasta löytyy tosi kiva saunaosasto (unisex, joten uikkarit tai saunapyyhe messiin), jonne voi ostaa mukaan jääkylmän cokiksen tai huurteisen bissen. Kun yhdistää puolitoista tuntia hauskanpitoa ja pääsee vielä sen jälkeen rentoutumaan saunaan, niin kahdeksan euroa ei ole hinta eikä mikään tuosta lystistä!

Pelaamisen jälkeen muu porukka jatkoi iltaa pubiin, mutta me otettiin suunnaksi mäkkäri ja sen jälkeen kotisohva. Haha, tuli nyt nämäkin paheet esiteltyä treeniblogissa heti ensimmäisten postausten joukossa :D

Tämä kokeilu on sen verran kiva, että se tuskin jäi meidän viimeiseksi kerraksi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti